Italië, het land van mijn hart en van mijn dromen. Bezig zijn met de taal. Mooie Italiaanse muziek maken. Gezellige avonden organiseren voor leerlingen. 

Van oorsprong vertaler, maar na 20  jaar les te hebben gegeven bij Arcus Volksuniversiteit Heerlen en Dante Alighieri in Maastricht, nu voor mezelf begonnen om nog meer mensen enthousiast te maken voor dit prachtige land.

“Il bel paese” heeft alles! Bergen, meren, zeeën, vlak land, prachtige eilanden, een heerlijke keuken en vooral heel veel aardige en vriendelijke mensen, die altijd verlegen zitten om een praatje. Gezellig samen kletsen, of  “fare due chiacchiere”  zoals de Italianen zeggen. En juist dát maakt je vakantie zo veel mooier en boeiender.

In ons mooie Limburgse heuvelland, vlak bij Valkenburg en Heerlen, geef ik in het “Kunderhoes” in Voerendaal met veel plezier cursussen Italiaans.

Als u deze prachtige taal ook wilt leren, kom dan naar Voerendaal om mijn passie voor Italië te delen en daarna nog meer te genieten van uw vakantie!

Bent u nieuwsgierig geworden?
Stuur dan een mailtje of bel me even!

CI VEDIAMO!

Cari saluti da,

Jetty Lambriks
Corso Avanti

corsoavanti@hotmail.com

045-5752365    06-40588462

 
“CORSO AVANTI!” 
Cursussen Italiaans in Zuid-Limburg